Meer resultaten voor iused

   
 
iused
 
iUsed Store Bedrijfsprofielen Computable.nl.
iUsed Store voor tweede keer slachtoffer diefstal. iUsed Store, een verkoper van refurbished computers uit Nieuwegein, is wederom beroofd. Nadat eerst op de vrijdag voor Kerstmis twee nep-medewerkers van PostNL een bestelling meenamen., 3 januari 2017 1155: Nieuws Rik Sanders.
iUsed Stores The Refurbished Hardware Company.
iUsed Stores is het webshop platform voor het kopen van betrouwbare refurbished hardware voor particulieren, ZZPers, zakelijke gebruikers en het onderwijs. Wij maken al sinds 1993 circulaire IT mogelijk door de best mogelijke refurbished hardware te verkopen met 2 jaar standaard garantie.
iUsed Store vernieuwt webshop.
iUsed beoordeling en review. De klantbeoordelingen via TrustPilot zijn voor iUsed Store zeer waardevol geweest voor het vernieuwen van de webshop. Inmiddels hebben ruim 1.000 klanten een review geschreven en iUsed Store als Uitstekend beoordeeld met een 9.1 gemiddeld. Home Aanbod webshops.
Refurbished Apple Mac, iMac, MacBook, Air, iPad, iPhone iUsed.nl.
Bij iUsed ontvang je op alle gebruikte Macs 30 dagen niet goed, geld terug garantie. Mocht het geleverde product toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 15 dagen aanmelden om het te retourneren. Vervolgens heb je 15 dagen om het product kosteloos te retourneren. Je krijgt vanzelfsprekend je geld retour gestort. Voorwaarde voor het retourneren is dat het product in dezelfde staat door ons ontvangen wordt als dat het aan jou geleverd was. Kortom, waarom zou je een refurbished Mac kopen bij iUsed.nl? Getoonde producten direct beschikbaar. Volledig getest en gereinigd. Schone MacOS installatie. V òò r 2000: uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Standaard 2 jaar garantie. Niet goed, geld terug. Via iUsed.nl bieden wij een ruim assortiment van refurbished Apple computers, zie bijvoorbeeld onderstaand overzicht voor de apple laptops.; Alle beschikbare modellen MacBooks staan in ons refurbished macbook overzicht. Specifiek opzoek naar de MacBook Air bezoek dan de categorie Refurbished MacBook Air. Voor het zwaardere gebruik hebben wij de Refurbished MacBook Pro. Weet u niet welk model het beste bij u past? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.
iUsed Store vernieuwt webshop.
iUsed beoordeling en review. De klantbeoordelingen via TrustPilot zijn voor iUsed Store zeer waardevol geweest voor het vernieuwen van de webshop. Inmiddels hebben ruim 1.000 klanten een review geschreven en iUsed Store als Uitstekend beoordeeld met een 9.1 gemiddeld. Home Aanbod webshops.
iUsed Store accepteert bitcoin betalingen Emerce.
iUsed Store accepteert vanaf 20 mei 2014 betalingen met Bitcoin. iUsed Store is een van de grootste webwinkels voor tweedehands Apple en PC en bied haar klanten de vrijheid om, zonder tussenkomst van de bank, een gebruikte Apple of PC aan te schaffen.
iUsed Ervaringen voor en door klanten in 2020.
Verstuur uw review. Is iUsed een betrouwbaar bedrijf? Er zijn 0 ervaringen geplaatst over iUsed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen. In welke sectoren is iUsed actief?
Instagram-profiel van iUsed Store @iused.store 235 foto's' en video's.'

Contacteer ons