Op zoek naar marketing en communicatie?

   
 
marketing en communicatie
 
Haisja.
Sommige relaties zijn voor het leven, andere samenwerkingen voor een bepaalde opdracht of om aan een specifieke behoefte te voldoen. We zijn bijzonder trots op de bedrijven en merken die ons vertrouwd hebben om hen te steunen in hun marketing en communicatie.
Mbo opleiding Medewerker marketing en communicatie Rijn IJssel.
Dat houdt in dat studenten van deze opleiding worden voorbereid op het NIMA examen Basiskennis Marketing. Dit examen toetst de basisbeginselen van marketing en ondernemerschap. Naast het mbo diploma kunnen je met deze opleiding dus ook een officieel NIMA diploma halen.
Mbo-opleiding Marketing Communicatie Horizon College.
Medewerker Marketing en Communicatie. Ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van marketing of communicatieplannen en de planning en coördinatie van voorlichtings en promotionele activiteiten verzorgen; hoe je dat doet leer je tijdens de mbo-opleiding Marketing en Communicatie! Alsmedewerker marketing en communicatiewerk je op een marketing en/of communicatieafdeling bij een commercieel bedrijf of non-profitorganisatie zoals een ministerie of een onderwijsinstelling.
Vacature: Marketing en Communicatie medewerker Hemera Consulting.
Voor de communicatie maak je voluit gebruik van de sociale media. Je bent het contactpunt voor Marketing, Communicatie en Events. Een bijdrage leveren aan de commerciële en marketingstrategie van de onderneming. Producten presenteren of demonstreren bij de klant en advies verstrekken en vooral je bent IT minded.
Creatieve en strategische marketing en communicatie om uw bedrijf te laten groeien BeforeTheHype.
Before TheHype is een full service marketing en communicatiebureau. Wij verzorgen uw marketing en communicatie zodat u meer en beter kunt verkopen en uw bedrijf verder laat groeien. Want een goed marketingbeleid is volgens ons eerst en vooral sales en groei-ondersteunend.
Marketing en communicatietalent vind!
Je draagt een aardige rugzak aan ervaring binnen Marketing en Communicatie mee. Meer nog, je hebt de ruimte én de goesting om je bagage verder aan te vullen. Je komt terecht in een bruisend service center team van vier ervaren vind-ers die elk in hun domein ondersteunend werken voor vind!
Opleiding Marketing Communicatie Cursussen als thuisstudie NHA.
Informatie voor bedrijven. Eigen Bedrijf Starten. Beroepsopleidingen Beroepsopleidingen Eigen Bedrijf Starten Eigen bedrijf Taalcursussen Talen VMBO/HAVO/VWO VMBO/HAVO/VWO Hobbycursussen Hobby Bewaar al jouw favoriete cursussen handig op dit verlanglijstje. Lijstjes bewaren, bekijken of delen? Mail het lijstje dan naar jezelf! 077 30 67 000. Marketing en communicatie.
Marketing en Communicatie.
38 opleidingen en cursussen gevonden in Marketing en Communicatie Snel naar: MBA-programma's' 1 HBO Bachelor opleidingen 4 HBO-programma's' 13 Volledige MBO-opleidingen 3 Basisopleidingen 3 Beroepsopleidingen 12 Cursussen 2. Het MBA-programma Marketingmanagement van NTI is echt iets voor jou wanneer jij je wilt verdiepen in marketing.

Contacteer ons